- Med den nye GROHE Red får du kokende vann på minuttet, og du slipper å vente på at vannet skal koke opp. I tillegg sparer du plass på kjøkkenbenken siden du trenger bare et armatur og beholderen plasseres i underskapet, sier Kjetil Grønbakken, Trade Marketing Manager hos GROHE AS i en pressemelding.

Ny og plassvennlig beholder
Grohe RED er et system som bruker samme armatur til vanlig vann og til det kokende vannet. Man trenger altså ikke et vanlig armatur i tillegg, alle behov dekkes av ett og samme armatur. Springvannet reguleres med egen hendel, akkurat som ved ettgrepsbatterier. Den nye GROHE Red består av en ny og mer plassvennlig beholder på bare 32,5 cm høy og 21 cm bred. Den lille beholderen rommer 4 liter kokende vann og tar på grunn av sin størrelse minimal plass i et underskap. Avhengig av hvilken utførelse du velger på berederen, kan du velge mellom fire eller åtte liter 100°C varmt vann.

- Kokende vann rett fra springen kan brukes til for eksempel sterilisering av tåteflasker eller tilberedning av barnemat. Til og med fjerning av stearin eller rengjøring av fettede panner er en enkel sak med GROHE Red, forteller Grønbakken.

GROHE barnesikring
Under utviklingen av GROHE Red har designeren tenkt på barnesikring for å beskytte barn mot skålding. Derfor må armaturet aktiveres i to trinn: et ”trekk og drei” grep. Sikkerheten til GROHE Red har blitt uavhengig testet og sertifisert. Med "Grohe CoolTouch", et system som gjør at selve armaturet ikke blir varmt, kombinert med barnesikring gjennom et dreiehåndtak og en isolert tut, gir dette beskyttelse mot skålding og forbrenning.