Vannsystemet fra GROHE fikk toppscore i kategorien «kjøkkenkraner- og systemer» under «Kitchen Innovation of the Year 2018». Kåringen ble gjort under den årlige internasjonale forbrukervare-messen «Ambiente» i Frankfurt, 10.februar.

Prisen for årets kjøkkeninnovasjon er en viktig anerkjennelse fordi det legges spesiell vekt på produktets forbrukervennlighet, skriver selskape i en pressemelding.

Under årets prisutdeling var det GROHE Red som stakk av med en av de mest anerkjente prisene. Red er et vannsystem som gir deg filtrert vann med 100 grader rett fra kranen.

- At prisen deles ut av det uavhengige LifeCare-initativet gjør oss ekstra stolte over å vinne. Med slagordet «fra forbrukere, for forbrukere» har de den virkelige kundeopplevelsen i fokus. Det er derfor stor stas at de trekker frem funksjonalitet, design og innovasjon i jurybegrunnelsen av GROHE Red, sier Heidi Lie, markedssjef i GROHE.

Ved å trykke på én knapp leverer GROHE Red kokende og filtrert vann rett fra kjøkkenkrana. I tillegg til å være svært enkel i bruk, er systemet også sikret med barnelåsen GROHE ChildLock - et sikkerhetssystem som både er testet og sertifisert av TÛV.