Solfangerne kan dekke opptil 60 % av det årlige behovet for varmt tappevann i hjemmet og gir god energiutnyttelse selv ved lave temperaturer og overskyet himmel, skriver Schüco i en pressemelding.
 
Solfangerne varmer opp en sirkulerende væske, som varmer opp varmtvannsberederen. De har et enkelt og lønnsomt prinsipp, som gir hele familien muligheten til å dusje gratis både om våren og om sommeren. Selv i de kaldeste vintermånedene vil solfangerne kunne gi et bidrag til varmtvanns- og varmebehovet i boligen.

Alle solfangermoduler kan leveres med en modulramme i aluminium som er eloksert eller lakkert i den RAL farge som måtte ønskes. Schüco tilbyr monteringsløsninger som kan tilpasses individuelle krav; takintegrede systemer, montasje over taktekking, oppstilling på flatt tak og fasademontasje. 

Solvarmeanlegg anbefales av Enova, som dekker 20 % av investeringskostnadene til hjemmets egen, grønne energikilde. Anlegget vil være nedbetalt i løpet av få år og gi gratis energi i mange, mange år fremover, påpeker selskapet i pressemeldingen.