- Hittil har armaturer og tilbehør fra Dornbracht blitt solgt gjennom Gustavsberg og Alape gjennom Intra. Nå ønsker Dornbracht å gå egne veier med å opprette et eget Branch Office hvor vi konsentrerer oss helt og fult om de to varemerkene Dornbracht og Alape , sier Salgs- og markedsdirektør Tor Tegnander til VVS-Forum. Denne modell har Dornbracht hatt suksess med mange plasser i verden. Han har flyttet fra Norge til København for å være på plass i det nye nordiske hovedkontoret.

Den tyske produsenten Dornbracht er velkjent for designprodukter i toppklasse. Og ikke minst er Norge et attraktivt land for å markedsføre designprodukter for kjøkken og bad.

- Markedet for eksklusive produkter er stort i Norge, mener Tegnander. Og han viser til at i tillegg til armaturer står Dornbracht også bak varemerket Alapé som produserer designservanter og baderomsmøbler.

Det var 1. april at Dornbracht Nordic åpnet sitt nye nordiske salgskontor i København. Og Tegnander har hatt aktive dager med blant annet å få på plass et showrom som skal åpne 28. april i København med et stort åpningsarrangement.

- En stor baderomsutstilling er viktig, slik at våre kunder kan få oversikt over det siste innen våre produkter og design, sier han.

Salgsarbeidet i Norge retter han primært mot grossister samt baderomsutstillinger, og Tegnander vil deretter presentere et helt nytt estetisk tankesett for norske arkitekter, byggherrer, ingeniører og rørleggere.

- Vi skal også drive aktiv markedsføring av våre designprodukter gjennom blant annet annonser, pressemeldinger og andre kanaler, sier han.

For Tor Tegnander ble det naturlig å slå seg ned i København, både fordi dette er sentralt for å ta seg av det nordiske markedet, men også av familiære hensyn.

Og som en sluttkommentar til den faglige biten sier han at Dornbracht ønsker å sette en ny standard på det nordiske markedet, både når det gjelder kvalitet, faglig kunnskap og en ny følelse for vann.

- Det skal vi gjøre både med våre produkter og vår adferd, sier Tor Tegnander, i Dornbracht Nordic A/S.

Link til: www.dornbracht.com og www.alape.com

Kommentarer til artikkelen, kontakt journalist Per Henriksen