Østfoldbedriften er en av Comfort-Kjedens største medlemmer, og forventer å nå en omsetning på 160 millioner kroner inneværende år. Selskapet har vokst betydelig siden etableringen for et kvart århundre siden. 

Faglig utfordrende
I dag er det vel 100 medarbeidere tilknyttet rørleggerbedriften, som har både butikk og stort lager i eget moderne bygg godt lokalisert ved E-18 like utenfor Askim.

- De siste årene har vi vunnet en rekke prestisjetunge anbud, noe som betyr at vi kan tilby et spennende arbeidssted med faglige utfordringer og varierte oppgaver, fremhever Berger.

Krever tyngde
Selskapets vekst medfører at nye stillinger skal besettes. Blant disse er stillinger for prosjektleder og VVS Ingeniør. Det skal ansettes en prosjektleder med stor slagkraft i markedet. VVS Ingeniøren skal også være en tungvekter. I tillegg er det stort behov for rørlegger med spesialfelt VA, som har ADK 1- sertifikat. Rørlegger/gasstekniker med gasstekniker 1-sertifikat og relevant utførende praksis fra faget ønskes også velkommen på laget.

Trenger baser og rørleggere
- Det samme gjelder for Rørlegger/fyringstekninger med betydelig faglig interesse innenfor faget. Her har vi behov for en kunnskapsrik og erfaren rørlegger /fyringstekniker med faglig interesse innen varme, automasjon, innregulering, varmepumper og teknisk service. Vedkommende som ansettes vil inngå i Askim & Mysens Rør sitt team bestående av meget dyktige teknikere og rørleggere. I tillegg er det på generell basis behov for flere baser og rørleggere, forteller Berger.

 

Gode lokkemidler
- Hvis du begynner å jobbe for oss og velger å flytte hit, vil du nyte godt av blant annet rimeligere boligpriser enn Oslo og Akershus, shoppingeldorado i Sverige, og kort reisevei inn til Oslo på den nye E-18, lokker selskapets daglige leder, som selv er rørleggermester.

 

Kompetanse & business
- Det arbeides godt både når det gjelder anbud, prosjektering og installasjoner innenfor varme og sanitær, ventilasjon, gass, service og baderomsinstallasjon, industri og alt annet som ligger innenfor våre fagfelt, forteller Berger. Askim & Mysen Rør satser tungt på kompetanseheving av medarbeiderne, og sertifikatene er selvfølgelig på plass der de skal.

 


Fakta
Askim & Mysen Rør AS har passert 100 ansatte og forventer en omsetning på 160 millioner kroner I 2011. Selskapet holder til i Østfold ved E-18 Slitu, hvor det er butikk og stort lager. Oppdragene er hovedsaklig i Østfold, Akershus og Oslo. Selskapet er eid av AMR Holding AS. Firmaets hovedaksjonær er daglig leder, og forøvrig er det 4 aktive eiere som er med i driften. Firmaet mottok i 2006 Eidsberg kommunes næringspris og ble årets bedrift i Comfort-kjeden det samme året.