Den runde, elegante servanten forener rent design, funksjonalitet og kvalitet i en helhet. Glasert stål i sin reneste form.

«Unisono» tilhører en ny generasjon av toppmonterte servanter der Alape nok engang utmerker seg som ledende på feltet design, formgivning og bearbeidelse av servanter i glasert stål.

Den strengt geometriske formen til «Unisono» fremhever egenskapene til det anvendte materialet eksemplarisk. Bare glasert stål kan skape en så presis bearbeidelse, estetisk kvalitet og imponerende formrenhet som den elegante servanten har.

Den toppmonterte servanten, som er utviklet sammen med Sieger Design, omfatter en kun tre mm tykk sidevegg som er sammenbundet sømløst med bunnplaten. Takket være den solide stålrammen og den homogene glassoverflaten holder «Unisono» seg, trass i liten materialtykkelse, ytterst stabil og motstandsdyktig. Den toppmonterte servanten kan leveres i målene 325, 375, og 400 mm og kan passe inn i et bredt spekter av ulike romløsninger. Den enkle formen byr på individuell designfrihet for vaskeområdet. 

Den nye modellserien «Unisono» appellerer på grunn av sin rene karakter. Den enkle utformingen frembringer klarhet og åpner samtidig for en emosjonell betraktningsmåte. På den måten forener «Unisono» disse antatte motsetningene harmonisk og føyer seg usynlig inn i spenningsfeltet mellom følelser og purisme, hvor alle produktene til Alape befinner seg.

Om Alape
Alape ble grunnlagt i 1896 av Adolf Lamprecht i Penig, som fabrikk for emaljerte produkter. I dag, med over 200 medarbeidere på to produksjonsanlegg i Goslar i Tyskland, produserer bedriften estetiske vaskeplassløsninger for private og offentlige miljøer. Som produsent står Alape for teknisk-funksjonelle kvalitetsstandarder og inspirerende design. Glasért stål i kombinasjon med andre høykvalitets materialer, gir Alape mulighet til individuell design for en arkitektonisk preget omgivelse. Siden 2001 hører Alape til Dornbracht-gruppen.
I april 2009 åpnet Alape sammen med Dornbracht et nordisk kontor og showrom sentralt i København.