Darya Jabbary 
Darya Jabbary er ansatt som Prosjektingeniør
i avdelingen  Prosjektering, GK Norge  AS, Romerike.


1. mai 2015 tiltrådte  Darya Jabbary stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge AS, ved Prosjekteringsavdelingen til GK Norge på Romerike. 

Darya er 33 år og kommer sist fra stillingen som prosjektingeniør i et tyrkisk firma i Irak, et selskap som spesialiserte seg på tekniske/mekaniske installasjoner i bygg. Hun er utdannet ved Høyskolen i Irak, med diplom innen Varme og kjølesystemer.

Hun har også en bachelor i maskiningeniør-faget fra Irak. Denne bacheloren ble godkjent av norske myndigheter i 2013.

I GK vil hun i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med tilhørende oppgaver, som oppfølging og kontrollering av operatørenes installasjoner ved Romerike Prosjektering. Hun vil arbeide både for avdelingene Ventilasjon og GKs datterselskap GK Rør.

GK ønsker Darya velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!



Lars Skorpen Dahl 
Lars Skorpen Dahl er ansatt som  Salgsingeniør i GK Norge AS, Bergen.

1. mai 2015 tiltrådte Lars Skorpen Dahl stillingen som Salgsingeniør i GK Norge AS i Bergen. 

Lars er 23 år og kommer sist studier ved Universitetet i Stavanger (UiS), hvor han tok en bachelor i Maskin.

Han har også erfaring med salg på kinoen i Stavanger, og har også arbeidet ved Bergen Kino.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som salgsingeniør med tilhørende oppgaver som kalkulering av anbud, sørge for gode kundeforhold mot eksisterende og nye kunder, samt en del prosjekteringsarbeid.

GK ønsker Lars velkommen til GK og lykke til med nye utfordrin





Geir Kulstadvik
Geir Kulstadvik er ansatt som  Serviceleder ved blikkenslagerverkstedet til GK Norge AS i Malm (Nord-Trøndelag).

1. juni 2015 tiltrådte  Geir Kulstadvik stillingen som Serviceleder i GK Norge AS, ved blikkenslagerverkstedet til GK Norge i Malm i Nord-Trøndelag. 

Geir er 43 år og kommer sist fra Hoist, hvor han jobbet som serviceleder i Namsregionen i Trøndelag. Før dette arbeidet han som serviceleder for Elnan as, i Nord-Trøndelag.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som serviceleder for avdelingen med tilhørende oppgaver rettet mot servicemarkedet. Målet hans er å øke GKs kundemasse, men samtidig sørge for at GKs eksisterende kunder blir ivaretatt og får forventet oppfølging på en god måte.

GK ønsker Geir velkommen til GK og lykke til med nye utfordr

Tormod Kjellmark
Tormod Kjellmark er ansatt som  Prosjektingeniør Byggautomasjon  i GK Norge AS, Trondheim.
1. mai 2015 tiltrådte  Tormod Kjellmark stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge AS, avdeling Byggautomasjon i Trondheim. 

Tormod er 28 år og kommer sist fra AF Offshore Mollier, hvor han arbeidet som elektro/instrumentingeniør. Der var han med på prosjektering av jobber på Ekofisk-feltet for ConocoPhillips. Han har sin bakgrunn som elektriker, og har tatt bachelor i Elkraftteknikk, samt en master i ledelse av teknologi.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektingeniør på Byggautomasjonsavdelingen med tilhørende oppgaver. Han håper på sikt å jobbe som prosjektleder for BAs egne prosjekter og oppdrag.

GK ønsker Tormod velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!