Fjorårets resultat for GK, både når det gjelder omsetning og driftsresultat, er det beste i konsernets historie.
- Det gode resultatet er knyttet til et godt marked og valg av riktig strategi, opplyser konsernsjef i GK, Jon Valen-Sendstad.

Jon Valen-Sendstad påpeker at det gode resultatet i 2008 kommer som en konsekvens av en bevisst satsing på fagbredde, nye etableringer og dreining over mot egenutviklede entrepriser og løsninger.
- Ordreinngangen for 2009 er også god, men vi må ta et lite forbehold for året sett under ett. Det er knyttet en viss usikkerhet i enkelte deler av markedet, innrømmer Valen-Sendstad.

GK er store på service og rehabilitering. Dette markedet fungerer mer eller mindre som normalt. Det er imidlertid heftet noe større usikkerhet rundt utviklingen innen nybygg.
- Vi stanser likevel ikke vår ekspansjon, selv om det er litt dårligere tider. I 2009 har vi etablert nye avdelinger og overtatt bedrifter. GKs fagmiljøer omfatter spesialiserte enheter innen ventilasjon, kuldeteknikk, byggeautomatisering og energi i bygg. Det er denne fagkombinasjonen som gir GK en helt spesiell posisjon innen energi og miljø i bygg, fastslår konsernsjef i GK, Jon Valen-Sendstad.