Skal bruk av naturgass som energikilde ha videre vekstmuligheter i en tid med finanskrise, er det svært viktig at næringen sikres gode rammevilkår, vil bli ett av hans poenger.

Arrangørene Norsk Petroleumsforening (NPF) og Norsk Energigassforening (EGF) skriver i sin invitasjon at nå er det viktigere enn noen gang å samle bransjen å synliggjøre potensialet. I utfordrende tider er det viktig å stå sammen og søke felles løsninger. Bransjen må kjenne hverandre og jobbe for et felles faglig ståsted. På GassArena får du denne muligheten gjennom et meget godt faglig - og ikke minst sosialt program.

Norsk Petroleumsforening (NPF) er en medlemsorganisasjon for personer med interesse for norsk petroleumsvirksomhe, og bransjens viktigste møteplass for faglige diskusjoner og utveksling av ny kunnskap - uavhengig av økonomiske og politiske interesser. NPF ble etablert i 1972 - har hovedkontor i Oslo, regionskontorer i Bergen og Stavanger, 12 lokalforeninger og rundt 2.900 medlemmer. NPF var med på å initiere og etablere Offshore Northern Seas (ONS) og er i dag en av eierne. 

Norsk Energigassforening (EGF) er en nystartet bransjeorganisasjon for den innenlandske gassbransjen. Foreningen samler gasselskaper, utstyrs- og tjenesteleverandører, FoU-miljøer og andre. Målet for foreningen er å arbeide for økt og sikker anvendelse av energigassene.

Les mer på GassArena