VVS-produsenten kjører reklame på P4 og utendørsboards over hele Oslo. Konkurransen avsluttes 6. desember.

AquaClean er Geberits eksklusive serie av toaletter med integrert dusjfunksjon. Med et enkelt trykk på dusjtoalettets betjeningspanel eller fjernkontroll, aktiverer en temperert dusjstråle som skyller skånsomt rent på den mest hygieniske måten, skriver Geberit i en pressemedling.

Alle som tester toalettet er samtidig med på trekningen av en weekentur til Paris for to personer.

- Kunne du tenke deg å tørke kroppen med papir i stedet for at ta en dusj for å bli ren? Eller tørke bilen ren med papir i stedet for en tur i vaskehallen med vann? De fleste kunne nok ikke det. Allikevel bruker vi papir til rengjøring av det mest intime og følsomme stedet på kroppen vår, spør Wenche Sydhagen, markedskoordinator hos Geberit Norge.

Dette vil Geberit nå endre på, og inviterer sammen med lokale forhandlere over hele landet publikum til å teste dusjtoalettene.

– Vi inviterer alle som har lyst til å oppleve den behagelige følelsen av å være helt ren etter et toalettbesøk, til å komme og teste toalettet på et eget toalettrom med AquaClean installert. De fleste blir overrasket over hvor behagelig det føles å bli vasket med kroppstemperert vann etter et toalettbesøk, sier Sydhagen.
- Vi får ofte tilbakemelding fra våre kunder om at de savner sitt dusjtoalett når de er ute og reiser, de savner opplevelsen av å være helt ren.