Sydhagen understreker at Bygg Reis Deg er en viktig arena for å nå ut til forbrukeren. Bonusen er at det er mange fagfolk innom messen som gjør at man treffer flere kundegrupper under samme tak.

Geberit stiller mannsterke på Lillestrøm under messedagene, hvor innhold og fokus vil være konsentrert om dusjtoaletter, lukftfrie toalettrom og gulvrenner. Produsentens største nyhet i år, dusjtoalettet AquaClean Mera vil vises frem, og nyheter å merke seg på den nye modellen er varme i setet, automatisk lokk som går opp når man nærmer seg toalettet, og ned når man har forlatt setet. Et orienteringslys i underkant av toalettet er også nytt, og gjør det lett å oppdage toalettet hvis det er mørkt på badet. I tillegg har Mera fått et mye strammere, tidsriktig og smalere design en tidligere modeller.

Sydhagen forteller videre at de også kommer til å vise flere løsninger på luktfritt toalettrom.
- Dette tror vi er en luksus og nødvendighet som mange ville valgt, hvis de visste at det finnes gode produkter som løser dette. De er både enkle å installere og drifte.

Andre nyheter og produkter som blir å finne på standen til Geberit er CleanLine gulvrenner og sluk som også er en nyhet av året.

- I tillegg har vi har alltid våre avløps og tilførselssystemer med, selv om vi ikke har dem utstilt på standen. Så vi ønsker velkommen til alle som er interessert i fordelene ved å bruke våre systemer, sier Sydhagen dagen før messen åpner.

Geberit blir å finne på stand nummer B02 - 07.