- Over 500 personer har besøkt våre forhandlere og prøvd hvordan det er å bli ren i baken med kroppstemperert vann i stedet for å bruke dopapir, sier Wenche Sydhagen, markedskoordinator hos Geberit AS i en pressemelding.

Den 16. desember ble vinneren trukket og det var Hanne Olden bosatt rett utenfor Trondheim som ble trukket ut. Hanne hadde besøkt forhandleren Comfort Lade Badehuset AS i Trondheim og prøvd dusjtoalettet der, på deres kundetoalett.

- Konkurransen har vært en morsom aktivitet og har bidratt til mange gode øyeblikk, som da journalisten i Fredrikstad Blad prøvde toalettet og filmet seg selv (http://www.f-b.no/nyheter/dette-super-toalettet-torker-deg-automatisk-1.8071372), sier Wenche Sydhagen.

- Det kan noen ganger være en utfordring å begynne å snakke med kunden om et toalett som rengjør deg etter et toalettbesøk, men denne konkurransen har gitt våre forhandlere en god anledning til å bringe temaet på banen og Grannes VVS var den forhandleren som rekrutterte flest deltagere til konkurransen, sier Salgssjef Beate Gerø hos Geberit AS.