MC65 gasskjelen er en moderne, vegghengt gasskjele med lukket forbrenning. Kjelen har høy kondenserende virkning og en virkningsgrad på 110% ut fra nedre brennverdi. -  Regelendringen gjør at en rekke anlegg kan benytte miljøvennlig gass, utnyttet på en optimal måte, i stedet for å installere direkte el-oppvarming eller el-oppvarming via vannbåren varme sier produktansvarlig Øyvind Sønstebø hos SGP. - MC65 kjelen har vært en av våre mest solgte kjeler ettersom den er svært kompakt, stillegående og har høy virkningsgrad. For mange har imidlertid fyrromskravet som tidligere var på 50 kW gjort at mange har valgt bort gass som oppvarmingskilde.

Det presiseres at det er den totalt installerte effekten som har betydning for om rommet må være et fyrrom. Det hjelper med andre ord ikke med 2 x 65 kW kjeler dersom en ønsker 130 kW.

Dette vil gi et svært godt anlegg med høy driftssikkerhet, men fyrromskravet vil inntreffe ettersom totalt installert effekt er høyere enn 70 kW. Mer informasjon omkring dette finnes på www.dsb.no.