Furhoffs AB har eksistert med eget selskap på det norske markedet i 8 år. Før det solgte de sine produkter gjennom Joti AS.

Selskapets viktigste produktgrupper i Norge er gulvbrønner,gulvrenner, vaskerenner og urinaler. Produktene brukes mest innenfor storkjøkken, industri og offentlige lokaler.

- Vi produserer alle våre produkter fra vårt anlegg i Skøvde i Sverige, og vi vet at våre produkter høster stor anerkjennelse i markedet. Det beviser vår posisjon som markedsleder i Sverige sier Lars Ryefalk. Det som er ekstra gledelig er at vi også begynner å få et bra grep på det norske markedet, og at vi høster større og større respons hos våre kunder som er rørleggere og byggherrer. Konsulentene gir også svært positive tilbakemeldinger. Derfor er behovet for en ny stilling helt nødvendig sier Ryefalk til vvs-forum.

AB Furuhoffs Rostfria omsetter for cirka 90 millioner svenske kroner på det svenske og norske markedet til sammen.

Furuhoffs har svært lange tradisjoner som produksjonsbedrift, siden selskapet ble etablert helt tilbake i 1899. I dag er det 4 generasjon som driver familieselskapet fra sin base i Skøvde.


Et av produktene som du finner i Furhoffs produktportefølje.