Der var ordfører Anne Kristine Eikebråten i Ski kommune, stortingsrepresentant Gunvor Eldegard fra Arbeiderpartiet, konsernsjef og styreformann Pontus Cornelius i den svensk Ernströmgruppen AB som eier Armaturjonsson, samt representanter for VVS-forum.

Armaturjonsson startet i 1970 som en undergrunnsbevegelse med varelevering opp og ut gjennom kjellervinduer. Derfra har det gått via Hasle og Ulvenveien til dagens anlegg på Langhus.

Administrerende direktør Kjell Bernt Kalland fremhevet at Armaturjonsson med dette hadde fått flotte lokaler og at beliggenheten på Langhus var gunstig. 

Styreformann og konsernsjef Pontus Cornelius i Ernströmgruppen AB som eier Armaturjonsson, sa i sin gratulasjonstale til Ernströmgruppens ”flaggskip” at konsernet har en politikk for desentralisering, i det bedriftene får utvikle seg selvstendig ur fra sine spesielle forutsetninger. Armaturjonsson er et lysende eksempel på hvor vellykket det kan være.

Før de mange fremmøtte gratulantene kunne kaste seg over mat og drikke av en kvalitet som var JRG og andre superprodukter verdig, underholdt ordbruker Per Anders Nordengen med (blant mye annet) betraktninger over ordet ring. Han uttrykte håp om at det som fortsatt ville prege Armaturjonssons hverdag var begeistring. Det innebærer riktignok at konkurrentene får grunn til sutring, men dem om det.


Ordfører Anne Kristine Eikebråten i Ski kommune og konsernsjef  Pontus Cornelius i Ernströmgruppen AB foretok den offisielle åpningen av Armaturjonssons nye bygg på Langhus