- Du hører fra oss når vi ønsker å meddele markedet mer informasjon, er den eneste beskjeden marketingssjefen i Solar AS, Trude Rød gir www.vvs-forum.no.

Tidligere har det blitt antydet at det skulle skje noe i fjerde kvartal i år, men det har også vært gitt signaler på at satsingen først kommer i gang i løpet av første kvartal i 2012. Det kan hende at Solar AS fortsatt jobber etter en slik tidsplan, men det vites altså ikke sikkert.

- Vår satsing må man se i et langsiktig perspektiv. Vi skal ikke forhaste oss, har marketingssjef Trude Rød uttalt til www.vvs-forum tidligere. Den strategien står altså tydeligvis ved lag.

Solar AS har også meldt at de har ansatt salgssjef innenfor VVS-området og at det jobbes med produktapparatet.

Solar AS er forholdsvis store innen VVS i Danmark, Nederland og Sverige. Ambisjonen er at selskapet også skal bli en betydelig aktør her hjemme. Solar AS har stor lagerkapasitet på Gardermoen, har kompetanse og god økonomi, så alt ligger til rette for en storsatsing.

Solar As jobber i dag primært som elektrogrossist, men ønsker altså å bli mer tverrfaglig, i tråd med det som mange andre tenker om fremtiden.