- Må si at overraskelsen var stor når vi pakket opp skapet ute hos en kunde. Jeg trodde først vi hadde fått feil skap, og tenkte at dette må vi kjøre tilbake til grossisten med så fort som mulig, sier daglig leder Steinar Lunde i Langhus Rør til VVSforum.

I fordelerskapet lå det et unikt skilt om at dette var skap nummer 60.000 i Armaturjonsson sin White-line serie. I tilegg lå det en spesiallaget T-shirt, samt et vinnerlodd hvor det stod hvor rørleggeren måtte ringe for å innkassere hovedpremien som var en Ipad.

Sist uke ble Langhus Rør invitert til en hyggelig overrekkelse hos produsenten, hvor det blant annet vanket både lunsj og premier. At rørleggerne fra Langhus vant var kanskje ikke så dumt, da de er storforbrukere av Sanipex systemet til Armaturjonsson.

- Vi har nettopp flyttet inn i helt nye og flotte lokaler på Langhus, så jeg må bare understreke at skapet på ingen måte er plantet. Det er helt utrolig at det dukket opp hos en av våre nærmeste kunder i distriktet, sier Thorn Fredrik Hemsen, produktsjef for sanitær hos Armaturjonsson.

Armaturjonsson har produsert 60.000 fordelerskap over en treårsperiode. Det betyr rundt 20.000 solgte skap i året.

Saken fortsetter under bildet:

Produktsjef for Sanitær i Armaturjonsson, Thorn Fredrik Hemsen gratulerer daglig leder i Langhus Rør, Steinar Lunde med premien.

- Vi hadde lagt en GPS sender i skapet for å følge både omløpshastigheten, samt se hvor det bar av vei. Tilfeldighetene bidro til at det havnet på sentrallageret til Brødrene Dahl, der lå det en liten stund før det ble kjørt ut til BD-butikken i Ski. Vi har daglig sjekket hvor det befinner seg, og plutselig så vi at det begynte å røre på seg mot oss. Det var rimelig spesielt, for det kunne like gjerne havnet i Alta som i Langhus, sier Hemsen.

Fordelerskapet er nå montert i et bolighus i Ski kommune.

Artig happening
- Dette var en artig ”gimmick ” fra Armaturjonsson sin side, og at vi skulle være den heldige vinneren er jo som å vinne i lotto. Men desto mer artig at vi kunne hente en slik premie i nabolaget, sier den daglige lederen i Langhus Rør.

Langhus Rør består av totalt 5 ansatte og har naturlig nok sitt største nedslagfelt i Ski kommune. Steinar Lunde overtok virksomheten etter sin far for 3 år siden, og eies i dag av Steinar Lunde og Julius Hall Torgersen som også er ansatt i selskapet.
- Vi jobber mest i distriktet, men har også mange oppdrag i Oslo og andre steder utenfor kommunen. Vi har mange borettslag og sameier i Langhus som kunder. Det er viktig med faste kunder av en hvis størrelse, det gir oss trygghet, påpeker Lunde.

Saken forrtsetter under bildet:

Fordelerskap nummer 60.000 montert i vegg

Langhus Rør er en allsidig rørleggervirksomhet og har etter hvert opparbeidet seg stor kunnskap på varmeanlegg. Det har de fått gjennom mange jobber med rehabilitering av leiligheter, og utskifting av eksisterende varmeanlegg.

Må stå på hver dag
- Vi er en liten bedrift og må være veldig selektive på hva vi må prioritere av jobber. Vi er kun 5 ansatte og har ikke tid til å sitte inne på kontoret på dagtid. Det viktig at alle er ute felten, skal vi klare å holde hjulene i gang, sier Steinar Lund

Lunde påpeker at Langhus Rør er en trofast Sanipex bruker. Systemet er veldig enkelt å bruke, og man vet hele tiden hva man trenger av verktøy. Vi har heller aldri noe tull med det systemet.



Huset hvor skapet er montert.


Det vanket stor kake som seg hør og bør ved store markeringer.