- Det går over en hver forventning, sier Arne Indset, daglig leder og en av eierne i en pressemelding til vvs-forum. Offisiell åpningsdag var 18. august.

Hell og erfaring
Han har lang fartstid i VVS-bransjen – VVS-ingeniør og rørleggermester med erfaring fra VVS-butikk i Ålesund og fra Rørsenteret AS i Molde. Bedriften Molde VVS startet han sammen med to partnere så sent som i 2007, noe som raskt viste seg å være et heldig valg.

Utvider markedet
De hadde lagt et budsjett som resultatmessig skulle gå i null, men bedriften fikk en omsetning på 14,5 millioner første året og bunnlinjen viste solid overskudd. 2008 ble enda bedre og utsiktene for dette året er også positive.
- Bedriften er tungt inne i proffmarkedet – med Comfort-butikk går vi nå løs på privatmarkedet, opplyser Indset.

Rett butikksjef
Et viktig moment når man skal drive butikk er å ha den riktige butikksjefen. Vi klarte å få med oss Torunn Haldorsen som har god bakgrunn fra rørleggerforretning og fra HTH, og vi har fått en flying start etter at butikken åpnet.
For Comfort-kjeden og den tidligere comfortøren i Molde, Rørsenteret AS, skilles veiene. Rørsenteret forblir i kjeden ut året – deretter er Molde VVS eneste comfortør i byen.
Bevisste valg
- Jeg ble klar over at Comfort lette etter en ny representant i byen like før sommeren. Da hadde vi allerede sikret oss nytt bygg ved å overta lokalene etter dagligvarebutikken Joker. Vi hadde også bestemt oss for å åpne VVS-butikk, og da vi fikk vite at v i hadde mulighet til å komme inn i Comfort-kjeden, slo vi til med en gang. Vi vet hva Comfort står for og kan ikke tenke oss et bedre sted å være medlem, forteller Indset.

Skrevet