Det nye meieriet på Flesland blir Nordens mest effektive, fremtidsrettede og lønnsomme anlegg for produksjon av melk, juice og fløte, samt klargjøring for distribusjon til kunder i Hordaland og Sogn og Fjordane.

LAB Entreprenør er valgt som totalentreprenør for det nye anlegget på 18.000 kvadratmeter med tilhørende utomhusanlegg på Flesland i Bergen.

Jan-Erik Urhaug, daglig leder i Flow Bjørgvin VVS, er meget godt fornøyd med å ha vunnet en av de største rørkontraktene i Bergen i 2017.
- Dette er en bekreftelse på at vi har befestet vår posisjon som en attratktiv samarbeidspartner innen vårt fag i regionen, og gir oss spennende utfordringer og muligheter fremover, sier Jan-Erik Urhaug.
- Vi har satt sammen et godt og velkvalifisert prosjektteam, som består av Richard Guttormsen (tidligere HENT), Stig O. Bjerck (tidligere SWECO) og Bjørn Sværen.

- Vi takker for tilliten og ser frem til å bidra til at LAB Entreprenør skaper gode kundeopplevelser for Tine Meierier i dette prestisje prosjektet avslutter et samstemt og entusiastisk prosjektteam i Flow Bjørgvin VVS AS.