Flexit vil under høsten lansere flere modeller fortløpende.

-  ProNordic-serien er en betydelig oppgradering og teknisk videreutvikling av vårt aggregatsortiment til næringsbyggsegmentet. Hele sortimentet av store aggregater har gjennomgått en betydelig oppgradering og modernisering av ytelser, installasjonsvennlighet og fleksibilitet, uttaler Knut Skogstad, administrerende direktør hos Flexit i en pressemelding.

- Kombinert med et bredere sortiment håper vi ProNordic vil falle i smak hos våre kunder og vil bidra til å styrke vår posisjon i dette markedssegmentet ytterligere.

ProNordic S100
ProNordic er er en serie fleksible, kompakte og installasjonsvennlige ventilasjonsaggregat som finnes både som S-modeller med topptilkobling og L-modeller med sidetilkobling. Aggregatene leveres som høyrevariant, men kan på plass enkelt endres til venstrevariant. Varmebatteri (el/vann) og annet tilbehør leveres separat, opplyser Flexit i meldingen.

Aggregatenes kompakte fysiske mål forenkler inntransporten og gjør produktene fleksible og tilpasningsdyktige til de fleste installasjoner. De kan også bestilles ferdig konfigurerte etter egne preferanser, men da med noe leveringstid.

Flere fordeler med ProNordic
Sammenlignet med Albatros-serien har ProNordic-serien flere modeller og økt luftmengde. Aggregatene har mer  energieffektive viftemotorer og viftehjul, og har høyere virkningsgrad på rotor. I tillegg har aggregatene ny styring, og man har mulighet for å bestille ferdig konfigurerte aggregater.

Ny automatikk
ProNordic er oppdatert med ny automatikk, Siemens Climatix CS2500. Man kan velge mellom to ulike styrepanel; ProPanel som er standardpanel og ProTouch som er et touchpanel fra Siemens (Android) med app for lokal kobling til produktet.