Per Magnus Holth er ansatt som Prosjektleder i GK Norge, Oslo.
1. september 2014 tiltrådte Per Magnus Holth stillingen som Prosjektleder i GK Norge, Oslo. 

Per Magnus er 29 år og kommer sist fra Høgskolen i Oslo og Akershus, hvor han nettopp fullførte en mastergrad innen ‘energi og miljø i bygg’. Mastergraden omhandlet ‘Utvikle modell/strategi for regulering av optimal tilluftstemperatur i Miljøhuset GK utenfor brukstiden. Før studiene ved HiO tok han svennebrev innen kobber og blikkenslagerfaget, med arbeidsoppgaver som fasade- og taktekkninger.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder ved Miljøhuset GK, avdeling bolig. Dette innebærer oppstartsmøter, igangsetting- og oppfølging av ulike prosjekter, samt sluttforhandlinger med kunden.

GK ønsker Per Magnus velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Jan Egil Bruland Strandos er ansatt som Prosjektleder i GK Norge, Førde.
5. september 2014 tiltrådte Jan Egil Bruland Strandos stillingen som Prosjektleder i GK Norge, Førde. 

Jan Egil er 36 år og kommer sist fra Frimann-Berner AS, der han jobbet som selger. Oppgavene hans var her oppsøkende selgervirksomhet på ulike verksteder, med salg av forbruksmateriell og kjemi. Jan Egil er utdannet mekaniker på lette kjøretøy, og har tidligere jobbet som servicetekniker i GK, i en periode på 3,5 år.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder innen nybygg/rehabilitering.

GK ønsker Jan Egil velkommen tilbake til GK og lykke til med nye utfordringer!

Adan Mohamed Hussein er ansatt som Prosjektingeniør i GK Norge, Entreprise i Oslo.
1. september 2014 tiltrådte Adan Mohamed Hussein stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge, avdeling Entreprise/nye bygg i Oslo. 

Adan er 32 år og kommer sist fra Schneider Electric Norge hvor han jobbet som Applikasjonsingeniør i Industriavdelingen. Her jobbet han med frekvensomformere, og hadde oppgaver med å støtte selgere med det tekniske og tilby kundene de riktige løsningene.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med oppgaver som prosjektering sammen med prosjektledere i tillegg til programmering og integrasjon av det overordnede systemet i SD- anleggene.
GK ønsker Adan velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!