Bjørn Andre Algrøy (40), er ansatt ved Swegons kontor i Bergen som salgsingeniør for inneklimaprodukter.
Han har tidligere jobbet for Caverion, og har 20 års erfaring fra i ventilasjonsbransjen. Algrøy er utdannet ved Teknisk fagskole, KEM linjen.


Arild Hagen (41), er ansatt som salgsansvarlig for kanal og montasje ved Swegons kontor i Bergen.Hagen har bla. jobbet som konsulent/ventilasjonsmontør i Bergen  Industriteknikk og Hamstad Ing. AS.


Ole Morten Solfeldt (23), er ansatt ved Swegons kontor i Trondheim som servicetekniker.Ole Morten er ny i bransjen, og er utdannet elektroingeniør med spesialisering på industriell instrumentering.
 


Frode Nyhagen (39), er ansatt ved Swegons kontor i Oslo som salgsansvarlig for boligventilasjon.Frode kommer fra AJL AS, der han jobbet som prosjektingeniør. Nyhagen er utdannet rørlegger og VVS-teknikker, KEM linjen.


Eugen Rusiti (24), er ansatt som servicetekniker på GOLD i Oslo.Har jobbet i Luftkvalitet som servicetekniker i 5 år. Rusiti er utdannet kjølemontør.


Einar Byrkjedal (51) har fått nye oppgaver Swegon AS, og er nå salgsansvarlig for GOLD.Byrkjedal har vært ansatt i Swegon siden 2011.