Kari Blumer
Kari Blumer er ansatt som Energiingeniør i GK Norge AS, Oslo.

1. september 2015 tiltrådte Kari Blumer stillingen som Energiingeniør i GK Norge AS, i Oslo. 

Kari er 27 år og kommer sist fra NTNU hvor hun studerte ved Institutt for energi- og prosessteknikk, og hun ble ferdig uteksaminert i 2013. Etter dette jobbet hun 2 år hos Entro, med energioptimalisering og energiledelse.

I GK vil hun i all hovedsak jobbe som Energiingeniør i GKs Energiavdeling. Hun er engasjert i EPC-prosjektet (Energisparekontrakt) til Bærum kommune. Prosjektet er i analysefasen, og Kari og hennes kollegaer i GK er godt i gang med å finne lønnsomme tiltak for kommunens bygg.

GK ønsker Kari velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!




Gaute Gundersen 
Gaute Gundersen er ansatt som Leder konsernutvikling i GK Konsern AS, Oslo.

1. juli 2015 tiltrådte Gaute Gundersen stillingen som Leder konsernutvikling i GK Konsern AS, i Oslo. 

Gaute er 31 år og kommer sist fra konsulentselskapet Bene Agere, hvor han arbeidet i 4 år og hadde fokus på transformasjonsprosjekter og endringsledelse innen ulike bransjer.

Han har studert industriell økonomi ved NTNU og er utdannet Sivilingeniør. Gaute har jobbet for GK et års tid og vært involvert i etableringen av GK Elektro, samt GKs strategiarbeid.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Leder konsernutvikling og skal primært jobbe med strategiutvikling og implementering, samt oppkjøp og integrasjon av virksomheter.

GK ønsker Gaute velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


Morten Blom Carlsen 
Morten Blom Carlsen er ansatt som Prosjektleder Service/Rehabilitering i GK Norge AS, Asker.

1. september 2015 tiltrådte Morten Blom Carlsen stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Service/Rehabilitering i Asker. 

Morten er 46 år og kommer sist fra SGP Varmeteknikk AS, hvor han jobbet med salg og garantisaker innen vannbårne varmesystemer, varmepumper og komponenter til teknisk rom. Han har sin bakgrunn innen kuldefaget, hovedsakelig ammoniakkanlegg hos Johnson Controls.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder og kundeansvarlig med tilhørende oppgaver. Han vil sørge for god kundekontakt, følge opp serviceavtaler for anlegg med kjøl/varme/ventilasjon.

GK ønsker Morten velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!