Ragnar Karlsen
Ragnar Karlsen er ansatt som Kundeansvarlig Service/Rehabilitering i GK Norge  AS, Porsgrunn.

1. juli 2015 tiltrådte Ragnar Karlsen stillingen som Kundeansvarlig i GK Norge AS, avdeling Service/Rehabilitering i Porsgrunn. 

Ragnar er 44 år og kommer sist fra Eramet Norway, hvor han jobbet som avdelingsleder for mekanisk vedlikehold. Her hadde han totalansvar for det mekaniske vedlikeholdet ved bedriften, oppfølging av vedlikeholdsbudsjetter og personalansvar for 23 ansatte. Han har tidligere studert ved maskinlinjen på Telemark Tekniske Fagskole.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som kundeansvarlig med tilhørende oppgaver ut mot GKs industrikunder. Han vil ha ansvar for tildelte, eksisterende kunder med fokus på gode kunderelasjoner, mersalg og potensielle nye kunder. Videre vil han sikre at GK med sine leverandører oppfyller sine kontraktsmessige forpliktelser ovenfor kundene, med leveranser til avtalt pris, tid og riktig kvalitet. Han vil også jobbe med rådgivning, avtale- og kundeutvikling, rapportering og bistå i budsjettering.

GK ønsker Ragnar velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Daniel Bergsagel
Daniel Bergsagel er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Norge AS, Oslo.

6. juli 2015 tiltrådte Daniel Bergsagel stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Entreprise i Oslo. 

Daniel er 26 år og kommer sist fra stillingen som vitenskapelig assistent ved NTNU, hvor han blant annet underviste i faget ‘Eksperter i team’. Han har også jobbet for SIAT (Senter for idrettsanlegg og Teknologi) NTNU, hvor han bisto i NTNU sin satsning med å øke kompetansen i å bygge bedre og mer energieffektive idrettsanlegg. Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU, med spesialisering innen ‘Energiforsyning og klimatisering av bygg’. Han har i tillegg også en bachelor i samfunnsøkonomi.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektleder med tilhørende oppgaver. Han er involvert i DNV-GL sin 10.000m2 utvidelse av eksisterende kontorbygg på Høvik, hvor GK har ventilasjonsdelen, og som skal stå ferdig i slutten av 2016. I tillegg vil han også jobbe med ventilasjonsentreprisen ved den nyåpnede Yrkesarenaen Kuben.

GK ønsker Daniel velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!