Siden Fincoil-oppkjøpet og integrasjonen med Alfa Lavals eksisterende kuldevirksomhet, service- og salgsvirksomhet har kunder og samarbeidspartnere fått en gradvis merkbar styrkning av både servicenivå og breddetilbud.

One stop shopping har blitt en realitet, Alfa Laval tilbyr nå et komplett program som dekker alle behov samtidig som kompetansenivået hos medarbeiderne har fått et løft via Alfa Lavals norske, nordiske og internasjonale organisasjon.

Fincoil omsatte for SEK 375 millioner kroner med sine 150 ansatte. Selskapet er veletablert i de nordiske land, har etablert et solid brohode til de baltiske land og Russland og eksporterer hele 80 prosent av produksjonen.

Tidligere Fincoil Norge ansatte, nå Alfa Laval Nordic ansatte, Bengt Danielsen og Kjetil Husmo er fra 3. november på plass i Alfa Lavals kontorer på Billingstad. De kan treffes på nytt telefon 66 85 80 85 og nytt telefaxnummer 66858096.

Fabrikken er lokalisert til Helsinki. Fincoil är nu helintegrert i Alfa Laval. I Norge skjer dette for fullt fra 3. november ved at Bengt Danielsen og Kjetil Husmo flytter inn i Alfa Lavals lokaler på Billingstad, nye som vil styrke service og salg overfor både nye og eksisterende kunder.

Kort om Alfa Laval
Alfa Laval er en ledende, global leverandør av spesialbygde produkter og tilpassede tekniske løsninger.
Vårt utstyr og våre systemer og tjenester er utviklet for å hjelpe kundene å optimere ytelsen i sine egne prosesser. Om og om igjen. Vi hjelper kundene våre å varme opp, kjøle ned, separere og transportere produkter som olje, vann, kjemikalier, drikkevarer, matvarer, stivelse og farmasøytiske produkter.
Vår verdensomspennende organisasjon samarbeider nært med kunder i nesten 100 land for at de alltid skal ligge i forkant av utviklingen.
Alfa Laval Nordic er salgsselskapet som markedsfører Alfa Lavals produkter, systemer og service på det nordiske markedet.