- Vi har i samarbeid med vår møbelleverandør Aspen åpnet vårt nye Aspen Showrom 123. Åpningen var i dag kl. 08.00, og er en absolutt nyhet og et stort løft for oss her i Trondheim. Aspen har her lansert et nytt konsept som gjør det enklere for kunden å finne frem, og finne sitt drømme bad ut i fra både pris og design, sier Lars Erik Magnussen, markeds- og innkjøpsansvarlig i Tempe VVS.
- For oss er dette konseptet servert på et sølvfat og gir butikken et sikkelig løft. Vi fikk presentert dette i høst, og så fort at her var det bare å sette i gang med å rydde plass, dette passer utmerket og skulle inn i vår butikk. Vi setter utrolig stor pris på at leverandørene tar signalene som vi gir, og utvikler slike konsepter som for oss vil gjøre butikken enda mer salgbar. Nordisk design er populært og Aspen forsterker med dette sin posisjon som en viktig leverandør, understreker Magnussen.

Magnussen forteller til VVSforum at 2015 har vært et eventyr år for Tempe VVS. Med en omsetning som har passert 29 millioner per alt i riktig retning.

- 2015 blir vårt beste år noensinne, og er en flott økning i forhold til i fjor. Viktig å understreke at dette ikke har kommet av seg selv.  Høsten har vært rimelig hektisk med blant annet en stor boligmesse her i Trondheim, hvor vi stilte med en stand på hele 160 kvm. Denne satsningen var også et viktig element for å klare å passere fjoråret. Vi er positive til neste år og markedsplanen er klar med mange aktiviteter. Vi skal fortsatt fremstå som en aktiv aktør i et allerede presset marked, sier en entusiastisk Magnussen under åpningsdagen av det nye showrommet.