Halvdelen av danske rørleggere og arkitekter foretrekker internett fremfor trykte fagblader når de søker ny informasjon. Dette viser en ny undersøkelse gjennomført av VVS-produsenten unidrain®. For at være i forkant med utviklingen lanserer unidrain®nå ny hjemmeside.

Internet fremfor trykte medier
Alt tyder på at internett blir den foretrukne informasjonskilde for rørleggere og arkitekter i VVS-bransjen. Det viser en ny undersøkelse som er gjennomført i 2. kvartal 2001 på oppdrag av danske Unidrain. For å imøtekomme utviklingen lanserer unidrain® en ny hjemmeside som gjør det enklere for fagfolket å finne frem til den informasjon de har bruk for i hverdagen.

–Internett er blitt svært populært hos profesjonelle rørleggere og arkitekter når de søker ny informasjon. Allerede nå foretrekker mer enn 50 % av fagfolket online mediet fremfor tradisjonelle brosjyrer og trykte fagblader. For å være et skritt foran utviklingen har vi besluttet å lansere en ny hjemmeside hvor installatører og arkitekter hurtig kan finne f.eks. byggeveiledninger til bruk i deres daglige arbeide. Hvis det er lett for fagfolket å finne den informasjon de har bruk for, så får de mer tid til byggearbeid og tilbudsskriving – og det er en utvikling vi gjerne vil bidra til, forteller Thomas Skov Simonsen, marketingsjef i unidrain®.

Ledd i en strategisk innsats
unidrain® ar revolusjonert VVS-bransjen siden lanseringen av det første veggmonterte avløp i 2003. Derfor er det viktig for bedriften å befeste sin førende posisjon ved å presentere en web-strategi som tar utgangspunkt i fagfolkets medievaner og behov. Mer enn 75 % av de profesjonelle søker nemlig jevnlig informasjon på leverandørenes hjemmeside, konkluderer undersøkelsen med.

– Vår nye hjemmeside tar utgangpunkt i en overordnet bedriftsstrategi hvor vi ønsker å synliggjøre hvor enkelt og gjennomtenkt unidrain® er. Nå kan sluttbrukere f.eks. selv designe deres avløp hjemme i godstolen, noe som forebygger både misforståelser og tapt arbeidstid for de profesjonelle i prosjektet.

Se ny internettside www.unidrain.no

HVA MENER DU - INTERNETT ELLER PAPIR? SI DIN MENING!