Robin Kristiansen
Lindab AS satser i Møre og Romsdal, og etablerer et salgskontor på Averøy utenfor Kristiansund fra 1. august i år. Robin Kristiansen(51) blir salgsansvarlig for Ventilasjon i dette fylket, han har 25 års fartstid i Lindab, og kommer fra stillingen som distriktssjef på vår avdeling i Tromsø. Robin skal primært jobbe med salg og markedsføring av Lindab sitt brede spekter innenfor ventilasjonsprodukter, fra kanalsystem til luftfordelingsutstyr og VAV. I tillegg skal han være med i et teknisk team som skal drive support på tekniske produkter både internt og eksternt.
Basen blir et salgskontor i Bruhagen Sentrumsbygg på Averøy, hvor han treffes på telefon 91547429.

Kent Danielsen
Kent Danielsen overtar som distriktssjef på Lindab sin avdeling i Tromsø fra 1. august, og kommer fra stillingen som selger Ventilasjon på samme avdelingen. Kent er 39 år og har allsidig erfaring fra forskjellige stillinger i Lindab siden 1997. Ny selger Ventilasjon tiltrer 1. oktober.

John Georg Storvik
John Georg Storvik tiltrådte stillingen som Salgssjef for Lindabs forretningsområde Ventilasjon den 1.juni. John Georg (37) begynte hos Lindab i 1997 og har hatt ulike stillinger, blant annet IT-sjef og Kvalitetssjef, samt inngått i ledergruppen de siste 5 årene. Fra 2008 har han vært ansatt på hovedkontoret i Sverige og ledet forretningsutviklings prosjekter i England, Finland og Danmark. Lindab i Norge er glade for at han velger å komme hjem igjen for å utvikle den norske salgsorganisasjonen.