Den nye rørentreprenørvirksomheten skal Norsk Rørallianse etablere sammen med en gruppe partnere. Disse partnerne er heller ikke kjent, men man kan tenke seg at de er en eller flere av de som allerede står bak Norsk Rørallianse.

Betydelig aktør
Det nevnte informasjonsmøte/pressetreffet skal avholde på formiddagen tirsdag 8. oktober. På møtet vil det bli gitt mer detaljert informasjon om nyetableringen og hvilken betydning dette vil få for det videre samarbeidet i Norsk Rørallianse.
Norsk Rørallianse er med dagens struktur og organisering allerede en betydelig aktør innen sitt markedssegment. Samlet ble omsetningen i fjor på hele 1,3 milliarder kroner.

Skal bli ledende
Norsk Rørallianse er etablert på 30 steder rundt om i landet og sysselsetter ca. 1 000 personer til sammen. Alle driver stort innen for både privatkundemarkedet og innen det profesjonelle markedet. Flere driver egne VVS-forretninger.

Nå tar man altså et steg videre og etablerer egen rørentreprenørvirksomhet i Oslo-regionen med den uttalte målsetting om å bli en ledende rørentreprenør i Østlandsområde. Utgangspunktet for å lykkes med sitt ambisiøse mål burde være den aller beste.