- Våre kunder som får katalogen er tilfreds med det, påpeker markedssjef, Louise Söderlund i ESBE AB til www.vvs-forum.no.

Katalogen er ment som et redskap for å gjøre jobben enklere for installatører og andre involverte. Katalogen er fylt med informasjon og gir gode tips om alle produktene som ESBE kan tilby. Katalogen kommer på hele 15 forskjellige språk.

Interessen øker
- Vi har hatt katalogen tilgjengelig online på vår hjemmeside et halvt år og for hver dag som går, så øker interessen for dette digitale verktøyet. Det er en veldig smidig og enkelt måte å søke direkte etter produkter og fakta via søkermotoren som blar opp sidene automatisk, forteller Söderlund.

- Så kataloglesing online blir stadig mer populært?
- Ja, det er ingen vil om det. Det handler egentlig bare å bryte sine gamle vaner og lære seg web mer og mer for informasjonssøking. Dette er en naturlig utvikling i og med den økende bruken av Smarttelefoner. På vår webside er informasjonen alltid oppdatert og våre kunder kan også få direktehjelp.

Kan få katalogen hjem
Markedssjef i ESBE AB, Louise Söderlund understreker at de som ønsker å få tilsendt katalogen hjem, så er dette mulig. Mange er tross alt fortsatt mest bekvemme med en papirutgave.

- Det er bare å fylle ut bestillingsformularet på hjemmesiden under fliken ”Support”, sier Söderlund.