- ESBE-appen er et utmerket verktøy som lar installatøren eller planleggeren finne ut hvilken ESBE-ventil han skal velge og hvilken Kvs som skal brukes. Med denne appen på telefonen kan du på stedet få assistanse til beregning, produktvalg, teknisk informasjon eller telefonnummeret til kundeservice, sier Product Manager Johan Bergström i en pressemelding.

I hjertet av appen ligger funksjonen Ventildimensjonering: den gjør at installatører og planleggere kan identifisere den anbefalte ventilserien, velge den riktige Kvs-verdien og få mer detaljert informasjon, om f.eks. delenummeret og et nedlastbart dataark for kjøp og dokumentasjon av den valgte ventilen.
Den integrerte håndboken gir brukeren alt man trenger å vite om appen. Den viser også hvor det nærmeste ESBE-kontoret ligger, hvor man kan få svar på spørsmål om produktet og dets bruksområder. I tillegg finner også kontaktdetaljer for alle ESBE-selskaper og representanter i hele Europa, samt i landet man har valgt.

ESBE-appen er tilgjengelig på 9 språk (EN, DE, FR, IT, PL, TR, RU, ES, SE), og avhengig av innstillingene i telefonen, vil appen automatisk bruke det samme språket. Hvis språket ikke er tilgjengelig, vil engelsk være standard.

ESBE-appen kan lastes ned fra App Store (for Apple-brukere) og Google Play (for Android-brukere) fra 1. september. Appen er gratis og krever ingen registrering