- Dette er helt nytt for oss og vi håper selvsagt på god respons, sier Area Sales Manager Norway, Catherine Tynes Kjellbergh til vvs-forum.no.

Den nye installasjonsfilmen er et ledd i en stor kampanje som skal gå i hele Europa med start i begynnelsen av september. Kampanjen skal løfte frem tre av ESBEs tre nøkkelprodukter.

Tre nøkkelprodukter
- Produktene det handler om i kampanjen er CONTROLLERS CRB121, SOLID FUEL, LTC/VTC og termostatiske ventiler VTA, opplyser kommunikasjonsmanager i ESBE AB, Louise Söderlund til vvs-forum.no.

Den nye filmen viser enkeltheten i selve installasjonen knyttet til blant annet CONTROLLERS CRB121 og hele kampanjen vender seg direkte mot installatøren. Filmen viser hvor raskt, tidsbesparende og enkelt det er å benytte seg av ESBEs forskjellige produkter.

- Hensikten med filmen er å vise at det dreier seg om kvalitetstid og at brukerne får tid til overs, som kan benyttes til å utføre andre jobber, påpeker Søderlund.

Reell arbeidssituasjon
Den nye kampanjefilmen er ekte i den forstand at den er tatt opp i reelle arbeidssituasjoner. Det var viktig for ESBE AB at brukerne skulle kjenne seg igjen. Kampanjens presiste budskap ”Fast in. Fast out. Job well done” gir et godt bilde av hva man ønsker med den nye filmen, som også ligger ute på selskapets hjemmeside: www.esbe.eu. I tillegg ligger filmen ute på men mobilsite, som man kommer til via skanning av en såkalt QR-kode, som finnes trykt på kampanjebrosjyrene.

- Vi gjør våre sluttkunder, huseierne, komfort og energibesparinger. Samtidig som installatørene får en enkel og kjapp installasjon. Her er det snakk om vinn vinn for alle parter, understreker Catherine Tynes Kjellbergh.
ESBE AB ligger lokalisert i Reftele i Småland. All produksjon foregår under samme tak og det sikrer høy kvalitet og stabile leveranser.


ESBE ABs fabrikk ligger I Småland i Sverige. Her produseres alt under ett tak.