- Jeg ser frem til å begynne samarbeidet med NorKjemi. Selskapet er veldrevet og arbeider innenfor fagområder som kommer til å bli stadig mer sentrale og hvor vekstpotensialet er åpenbart, sier Eric Cameron. – Selskapet er veldrevet og jeg er glad for å ha blitt invitert med på det som bør bli en spennende reise inn i fremtiden.

Bred erfaring
Eric Cameron har 20 års erfaring fra media som journalist, nyhetsredaktør og sjefsredaktør og arbeidet deretter i konsernledelsen i Nycomed med ansvaret for selskapets globale kommunikasjon med særlig vekt på samfunnskontakt og Investor Relations. Deretter tiltrådte han som arbeidende styreleder i kommunikasjonsselskapet Gambit AS. Sammen med sentrale partnere utviklet han selskapet til å bli Norges største og ledende innenfor kommunikasjonsrådgivning. Etter at virksomheten ble solgt til WPP som er en av verdens største virksomheter innen kommunikasjon, har Eric Cameron viet en vesentlig del av sin tid til styrearbeid. Han er i dag styreleder i flere selskaper, både børsnoterte og private.

”Cameron vil være med å øke styrets uavhengighet og mangfold. Samlet står vi nå enda bedre rustet til å nå våre langsiktige og ambisiøse mål”, uttaler styrets leder Morten Robertsen.
Cameron identifiserer seg med selskapets grunnleggende strategiske orientering og har erfaring med å løfte kompetansebedrifter videre fra tidlig vekstfase.