Serviceleder  


Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver med muligheter for personlig- og faglig utvikling. Du bør ha VVS-faglig utdanning/svennebrev som rørlegger og gjerne ha erfaring med servicearbeider. Hos oss får du gode og ordnede arbeidsforhold med kollegaer med høy kompetanse og et uformelt arbeidsmiljø. Det er gode pensjons- og forsikringsordninger, med konkurransedyktige betingelser. Bedriften har solid økonomi, utvidet OTP, AFP og behandlingsforsikring.

Vår Serviceavdeling består i dag av avdelingsleder service, som du vil samarbeide tett med, og 8-10 erfarne rørleggere/lærlinger. Arbeidstiden er mandag til torsdag 07.00-15.30 og fredag 07.00 til 13.00. Eller etter nærmere avtale.

Målet er å bidra til at Bærum Rørleggerbedrift blir Bærums mest attraktive servicebedrift for enda flere. Oppgavene omfatter:

•  Bidra til å utvikle og utvide Serviceavdelingen
•  Motta og besvare kundehenvendelser på e-post og telefon
•  Delta på befaringer
•  Kalkulere, prise og følge opp tilbud til kunder
•  Opprette nye kunder, ordre og fakturere
•  Betjene interne systemer mht. timeregnskap, kvalitet og HMS i et elektronisk grensesnitt.

Du trives med rådgivning og kundebehandling, og liker at det skjer mye samtidig. Du har godt humør, er nøyaktig og bestemt og har god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk. Du ønsker at mest mulig administrativt skjer elektronisk og er komfortabel med Word og Excel.  

For mer informasjon ta gjerne kontakt med vår rådgiver Pernille Snustad-Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på tlf. 458 13 681 eller Knut Jarle Kvaløy, daglig leder Bærum Rørleggerbedrift AS på tlf. 907 97 041. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Ser fram til å motta din CV senest, men gjerne før 21.4.24.  Søknader behandles fortløpende. 

Nettside: https://baerumror.no

Søk her

Bærum Rørleggerbedrift er en uformell og solid familiebedrift etablert i 1950 i Bærum. Vi har mange faste kunder og spennende prosjekter. Nedslagsområdet er Bærum, Asker og Oslo. Gjennom årene har vi satt preg på Bærum ved å stå for mange av bygdas største prosjekter og gjennomført 100.000+ serviceoppdrag til næringsliv og private. Av nyere prosjekter bedriften har levert er Nye Kommunegården i Sandvika, Rud Svømmehall, Carpe Diem, Jarenga Barnehage og Emma Hjort skole, Manglerud Bad, Nye Tøyen-badet og Stovner Bad. Vi har vært på servicebesøk på de fleste adresser Bærum. Det genererer stadig flere oppdrag. Du kan lese mer om oss på baerumror.no. Vi styrker nå teamet og søker etter en ny medarbeider.

Adresse: 

Bærum Rørleggerbedrift AS 

Løxaveien 19 

1351 Rud