Det faglige programmet starter kl 1130 onsdag 13. februar, men vi inviterer til brunsj & mingling rundt minimessen allerede fra kl 1000.

På konferansens første dag er hovedtema "redusert energibruk i bygg", og vi spør om byggebransjen er sitt ansvar bevisst. Vi spiller opp til debatt mellom en representant fra Olje- og energidepartementet, Jørgen Leegaard fra BNL og kst.adm.direktør Fridtjof Unander fra Enova. Debattleder er Unni Eikeseth fra NRK. Senere på dagen stiller YIT med sin toppledelse under overskriften ”entreprenører som viser vei”. Dagen avsluttes med et humoristisk skråblikk på forbrukssamfunnet fra Torkjel Berulfsen, som også er toastmaster under den påfølgende middagen i Britannia Hall.

Torsdag 14. februar starter med parallelle sesjoner; velg mellom ”Ufordringer og muligheter i KommuneNorge” eller lær mer om Enovas søknad- og rapporteringsverktøy. Senere, i plenum, forteller vi om Enovas nyheter av året og deretter snakker Agnar Birkeland fra Opticonsult om energieffektiv belysning. Arkitekt Ole Wiig spør om god design og god tomt betyr energikrevende bygg. Fridtjof Unander fra Enova avslutter årets samling med å fortelle om Enovas visjoner.

I 2007 opplevde vi stor pågang og måtte av hensyn til kapasiteten dessverre avvise noen interesserte. Meld deg derfor på i god tid slik at du er sikret deltakelse!

Påmeldingsfrist er 15. januar 2008. Gå inn på www.enova.no for påmelding.