Han viser til at Stern leveres i en rekke modeller, fra de mest robuste for industribruk og storkjøkken, vandalsikre for det offentlige rom og elegante for hoteller, restauranter og i private hjem.

- Serien omfatter benk- og veggarmatur for håndvask, urinal- og toalettspylere, laboratoriearmatur og dusjanlegg. For modellene med batteridrift, skjer batteribytte meget raskt og enkelt, da batteriholderen er montert eksternt under benk. De kan også leveres med internt batteri eller trafo for 230 V, sier han.

Han påpeker at høy driftsikkerhet er av stor betydning, både for bruker og leverandør.

- Både elektronikk, armaturkropp og ventiler utvikles og produseres ved samme fabrikk. Med full kontroll i alle ledd, uten fordyrende underleverandører, blir pris og kvalitet markedsledende.

Elektronisk armatur er ikke kun forbeholdt ”proffene”. Designmodellene fra Stern glir godt inn i et moderne miljø.

Stern benytter teknikk som trekker minimalt med strøm. Dette er viktig for batteriets levetid. Et standard 9V litiumbatteri har en levetid på minst 2,5 år ved 150 gangers bruk pr. dag. Sensorens elektroniske komponenter er fullstendig innkapslet i epoksy av høy kvalitet. Dette sikrer full beskyttelse mot fuktighet.

Eneimportør av Stern i Norge er Morten Engebretsen AS.

Se Morten Engebretsen AS
 
Kommentar eller mer informasjon, skriv til journalist Per Henriksen