Serien omfatter benk- og veggarmatur for håndvask, urinal- og toalettspylere, laboratoriearmatur og dusjanlegg. For modellene med batteridrift, skjer batteribytte meget raskt og enkelt, da batteriholderen er montert eksternt under benk. De kan også leveres med internt batteri eller trafo for 230 V.

Elektronisk armatur er ikke kun forbeholdt ”proffene”. Designarmaturene fra Stern glir godt inn i et moderne hjem. Stern Extreme er en stramt designet armatur for bruk på badet eller gjestetoalettet. Det er vannsparende og praktisk i bruk, og designbevisste liker det minimalistiske og stilfulle utseende.

Høy driftsikkerhet er av stor betydning, både for bruker og rørlegger. Både elektronikk, armaturkropp og ventiler utvikles og produseres ved samme fabrikk. Med full kontroll i alle ledd, uten fordyrende underleverandører, blir pris og kvalitet markedsledende.

Stern benytter teknikk som trekker minimalt med strøm. Dette er viktig for batteriets levetid. Et standard 9V litiumbatteri har en levetid på minst 2,5 år ved 150 gangers bruk pr. dag. Sensorens elektroniske komponenter er fullstendig innkapslet i epoksy av høy kvalitet. Dette sikrer full beskyttelse mot fuktighet.
Stern er tilgjengelig gjennom eneimportør i Norge, Morten Engebretsen AS.

Morten Engebretsen AS vil du finne på stand C01-02 under VVS-Dagene.