Oppkjøpet gjelder fra januar i år og den norske ledelsen og alle de ansatte fortsetter i sine stillinger. Ecofrigo omsetter for ca. 35 millioner kroner i året og har hatt god lønnsomhet helt fra etableringen. Ecofrigo i Moss ble startet så seint som i 2009 og har følgelig på rekordtid skapt seg solide markedsandeler.

Ecofrigo vil også fortsette sin virksomhet innen samme forretningsområde som tidligere. Det vil si spesialleveranser på utstyr til prosjekter innenfor kommersiell og industriell kulde samt varmepumpeanlegg. Ecofrigo har sterkt fokus på miljø og sikkerhet når det gjelder sine fremtidsrettede løsninger.

- Ved å gå inn i G & L Beijer, så vil vi styrke vår posisjon som leverandør til kuldebransjen gjennom flere synergieffekter, som tilgang til et bredt produktspekter gjennom Beijers innkjøpssystem, heter det i en pressemelding fra det norske selskapet.

Med oppkjøpet kompletterer det svenske selskapet sin geografiske og produktmessige virksomhet. G & L Beijer er et teknisk innrettet handelskonsern som både har egenutviklede produkter og agenturprodukter.

I fjor kjøpte G & L Beijer opp italienske SCM Frigo i begynnelsen av fjoråret, så det svenske selskapet er aggressive på oppkjøpssiden.