Til tross for pandemien som preget stort sett hele 2021, ble de fleste prosjekter gjennomført i henhold til opprinnelige planer, og forbrukerne investerte i renovering av boligene sine. Det bidro til at Duravit hadde god fart gjennom hele fjoråret. 

Flere lanseringer

- I fjor hadde vi to vellykkede lanseringer med seriene  «D-Neo» og «White Tulip». «D-neo» er en komplett serie til baderommet i et gunstig prissegment. Serien består av toaletter, servanter, baderomsmøbler, badekar og blandebatterier og ble svært godt mottatt i markedet. Da design og kvalitet står i fokus hos Duravit, har vi lansert en livstidsgaranti for sluttbruker på porselenet vårt. 

Også «White Tulip», en lekker og eksklusiv serie for den kresne, designet av Philippe Starck, skapte begeistring. Formene i designet minner om den organiske silhuetten av en hvit tulipan i blomst. Det er første gang den verdenskjente kunstneren har designet en kom¬plett serie for Duravit. Møbler, servanter, armatur, speil med lys, badekar og toaletter danner den luksuriøse serien. Sofistikerte og naturlige farger og materialer understreker det ekstraordinære designet i serien. 

- Med et komplett baderom fra kun én enkelt inspirasjonskilde, er det satt nye høye standarder for design og kvalitet som sikrer et harmonisk uttrykk. Tulipanen gjenspeile seg tydelig i alt porselenet og i blandebatteriene. 

Satte ny standard

Dusjtoalettet «Starck f Lite» ble også lansert med brask og bram i fjor, og ble veldig godt mottatt i det norske markedet. Et lekkert dusjtoalett som satte en ny standard for hygiene og komfort. Det rengjør, tørrer, har varme i setet og behagelig nattlys, samt at styrke og temperatur på vannet kan reguleres. Alle innstillinger betjenes enkelt med en fjernkontroll. 

Toalettet er designet av Starck, og utformingen imponerer med sin rene, estetiske og tidløse modernitet, som gir en perfekt match med alle Duravits designserier. 

Ny serie i mars

Men fjorårssuksessene til tross; nå kommer det igjen nyheter fra selskapet. I mars lanseres nemlig «Duravit No.1». 

- Også det er en komplett serie med toalett, servanter, møbler og blandebatterier som vi har store forventninger til.  Dette er en særlig prisgunstig serie som passer til både prosjekter og til privatpersoner, sier salgssjefen.

- Og i løpet av våren vil flere produkter fra Philippe Starck lanseres. Det er bare å glede seg! 

Saken fortsetter under bildet:

01_Duravit_No_1 (3)-1.jpg
Duravit No.1 - serien

Med disse nye seriene har Duravit en produktportefølje som gjør dem til en mer helthetlig leverandør enn noen gang. Verdt å vite, er også at selskapet har EPD for alle porselensserier, som etterspørres i de fleste prosjekter i dag.

Fokus på bærekraft

I tillegg til design og kvalitet er bærekraft et helt sentralt begrep i Duravits DNA, understeker Sagen. 

- Med våre vannbesparende produkter, intelligente teknologier og toppmoderne produksjonsprosesser, er Duravit den naturlige partner for økointelligent design.

- Jordens naturressurser er ikke tilgjengelige I ubegrensede mengder, minner hun om. 

- Ettersom den globale befolkningen fortsetter å stige, øker også behovet for bærekraftige konsepter for å bevare økosystemet vårt. Duravit er klar over dette ansvaret.