- Konferansen har fått et sterkt varemerke på grunn av solid faglig program og den intime og hyggelige rammer rundt. Det er alltid spennende å se fra år til år, men med utsolgt for tredje året på rad er det tydelig at vi treffer på våre fagvalg, forteller prosjektansvarlig Cecilie Helen Walle i Skarland Press Kurs og Konferanse.

Driftskonferansen er Norges største konferanse rettet mot alle som er opptatt av drift og vedlikehold av bygninger og tekniske anlegg. I år arrangeres den for 16.gang. Driftskonferansen er en praktisk rettet konferanse som gir deltakerne kunnskap og innsikt i en rekke ulike områder innen bygningsdrift.

Driftskonferansen, som arrangeres av Skarland Press Kurs og Konferanse i samarbeid med Norsk Energi- og Miljøteknisk Forening og fagbladet FDV er også i år utsolgt.

- Driftskonferansen er en viktig arena for alle som jobber med bygningsdrift. I foreningen har vi over 600 medlemmer som er relatert til dette - derfor har vi også kunnet arrangere konferansen i 16 år nå. Men til tross for at flere kommer igjen år etter år ser vi mange nye spennende navn på deltagerlisten i år - spesielt fra offentlig sektor og eiendomsselskaper. Dessverre glimer konsulentene med sitt fravær. Dette er merkelig når sluttkundene er til stede, poengterer Thor-Jostein Egeland, daglig leder av VVS-Foreningen.

Utsolgt minimesse
I tillegg til fagprogrammet får deltakerne mulighet til å komme i kontakt med produsenter og leverandører i konferansens utstillingsområde.

Over 20 bedrifter vil stille med stands på årets konferanse.

– For bedrifter er Driftkonferansen blitt en viktig arena for markedsføring og profilering mot eiendomsforvaltere og driftere, og konferansen er tilrettelagt for det, tillegger Cecilie Walle.

DKs fagprogram
- FDVU - hva betyr det egentlig?
- Livssykluskostnader for byggverk
- Tredjepartskontroll
- Enovas nye støtteordninger
- Dokumentert Legionellakontroll
- Gode sanitærløsninger i større bygg
- Fukt i fokus
- Sparebank1-bygget i Trondheim
- Sikkerhet
- Drift av biovarmeanlegg
- Utstrakt bruk av VAV
- Viktigheten av energimåling
- Belysning
- Solavskjerming
- Soleenergi
- Energieffektivisering i Kristiansand