En ny, innovativ innebygningstermostat IMO (in my opinion) fra Dornbracht redefinerer dagens teknologifront. I den nye armaturserien integreres de hittil dominerende formspråkene med en oppsiktsvekkende kraftfull design.
Det primære målet for denne nye utformingen av innebygningstermostater er en konsekvent implementering av kvalitets- og designstandarder for disse armaturene. Dette gjelder også på det funksjonelle nivået.

Sakrn fortsetter under bildet:


Fire applikasjoner
Det er benyttet en helt spesiell kobber/sink-legering til det innebygde legemet. Materialet er ikke bare motstansdyktig mot sinkutarming og spenningssprekking, men det er også blyfritt og meget robust. De ekstremt høye kravene som forlanges i California er faktisk oppnådd her og disse kravene går langt utover gjeldene tyske drikkevannsforskrifter.

I mars lanserte Dornbracht sin nye baderomsserie Deque. Serien utmerket seg med sin ukonvensjonelle og minimalistiske samt brede utløpsdesign. Nå presenterer selskapet fire Deque-applikasjoner som demonstrerer mulige produktinstallasjoner for arkitekter, planleggere og byggherrer. Applikasjonene presenteres nå for første gang.

Hver av de fire applikasjonene kombinerer utløpet med et landskapselement. Applikasjonene varierer i størrelse, men har konsistent arkitektonisk signatur og materialstil. Vannes formes ved at det blir behandlet som en type arkitektonisk flate.

En ledende innovatør
Dornbracht satser også på utvikling av dusjmiljøer. Med sin Ambiance Tuning Technique foretar produsenten en sammensmelting av installasjonsteknologi, elektronikk og atmosfære til en bred tilnærming md en koreografi på vann og dusjing. Det handler om å skape en verden av opplevelser – kombinert med et enestående nivå på praktisk brukbarhet og teknisk gjennomførbarhet. Man har blant annet oppnådd å begrense antall installasjonskomponenter til kun tre. Det er også utviklet en egen ventil, eValve. Denne er utstyrt med Ethernet-klargjort elektronikk og enhetens kompakte intelligens brukes til ekstremt rask behandling av varmt og kaldt vann.