- Dette er en stor ordre og en ny bekreftelse på DDS’s sterke posisjon innenfor ferdighus og industrielt byggende, sier Svein I. Nærheim, daglig leder i DDS Building Innovation, og ansvarlig for DDS’s satsning innefor Arkitekt & Konstruksjon. 

- Efter en noggrann utvärdering av olika cadsystem har man beslutat sig för att använda sig av DDS-CAD. Programmet är komplett ur våra ögon sett, det vill säga att man kan upprätta allt från skissförslag till styrfiler ut till produktion, sier Stefan Holmberg, teknisk sjef i LB-Hus AB.

Ordren omfatter lisenser til et 15-tall’s brukere samt tilpasning og opplæring over 6 måneder. LB-Hus hus er en ledende aktør når det gjelder kvalitetshus bygget industrielt og har også et høyt ambisjonsnivå når det gjelder bruk av CAD.

– Dette sammenfaller med DDS’s ambisjoner om å være det ledende CAD systemet, og vi er veldig glad for å få LB-Hus som krevende kunde, sier Svein I. Nærheim fra DDS.

LB Hus er et av Sveriges største femilieeide husforetag. Foretaget, som ligger i Bromölla i Skåne, utvikler, bygger og selger ca. 500 hus per år. For LB-Hus var det viktig med Consultec som stabil leverandør og med kapasitet til å ta hånd om opplæring såvel som support samt tilpasninger til LB-Hus byggsystem.

- Att de valt oss som leverantör känns oerhört roligt och innebär att vi förstärker vår ställning som Sveriges ledande leverantör av CAD-program inom industriellt byggande, säger Peter Boström, DDS-ansvarlig på Consultec.

KIlde: dds.no