- Jeg er glad for å få David inn i denne nøkkelrollen, sier Bjørn-Osvald Skandsen som er administrerende direktør i selskapet.
- Han er en engasjert leder med god forståelse for bransjens mekanismer kombinert med solid teknisk kompetanse som sivilingeniør, en svært god kombinasjon for en teknisk markedsorientert leverandør som oss. 

Systemair har en årlig omsetning på 650 millioner kroner og har ca. 30 personer som daglig jobber med løsningsuforming og -salg ved selskapets fem regionskontorer. Som leverandør av egenutviklede kvalitetsprodukter til ventilering av alle typer bygg, er Systemair involvert i nybygg- og ROT-prosjekter over hele landet med sine energieffektive inneklimaløsninger. Den siste tiden har de hatt særlig vekst innen salg via webshop og innen sin nye satsning på luftfordeling og brannspjeld. 

- Jeg setter stor pris på tilliten og ansvaret jeg har blitt gitt, og ser frem til å bidra med å fortsette utviklingen av Systemairs solide posisjon i markedet. I Systemair har vi høy kompetanse og interesse for faget ventilasjon, noe vi skal fokusere videre på for å hjelpe kundene våre med å tilby de beste løsningene, sier David.

David tiltrer rollen 3. april. Prosess med å finne hans etterfølger som regionssjef nord iverksettes snarlig.