Karsten er 48 år gammel og er utdannet som sveiser og industrirørlegger. Målet har vært, helt siden han jobbet som sveiselærling på Aker Stord i 1991, å jobbe innen flere fag. Dette har blitt en realitet og Karsten har nå erfaring som sveiser, industrirørlegger og bygningsrørlegger, i tillegg erfaring innen kuldeteknikk, varmeanlegg og varmepumper. De siste årene har han jobbet som prosjektleder i Tecno VVS AS. Der han til sammen har jobbet i 18 år, før han startet i jobben som distriktsansvarlig for Vestland og Møre og Romsdal i CTC Ferrofil AS. Han er bosatt i Øystese med samboer.

Glenn er 54 år gammel og har lang erfaring fra blant annet Stavanger Rørhandel, IVT og Høiax. De siste 20 årene har han hjulpet rørleggere med varmepumpeløsninger, hvor jobben har bestått av å sy sammen komplette løsninger som passer sammen, for optimal drift og lang levetid. Glenn er bosatt Jeløya med kone, har 3 barn hvor kun ett fortsatt bor hjemme og har distriktsansvar i Oslo og tidligere Østfold og Akershus.

- Vi har nå styrket vår salgsavdeling ved å ansette to ressurser med lang og bred erfaring i bransjen. Med sin erfaring og kunnskap, vil selgerne kunne være gode rådgiverere og sparringspartnere for kundene våre. Vi ser frem til å kunne være tettere på våre kunder i disse distriktene og bistå positivt både for nye og eksisterende kunder . CTC  er inne i en positiv endringsprosess, som innebærer modernisering og digitalisering for å bedre understøtte salgsprosessen og våre kunder, sier daglig leder i CTC, Ole Andreas Valnes.

CTC FerroFil AS er eiet av Enertech AB i Sverige som er en del av NIBE Climate Solutions.

- Med nærmere 100 års erfaring arbeider CTC aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn. Vi tilbyr et bredt produktsortiment, som bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, innendørsmoduler, varmtvannsberedere, storberedere, elektrokjeler. CTC er en av Europas ledende produsenter av varmeprodukter. Vi står for trygghet, kvalitet og bærekraft, skriver de til slutt i meldingen.