Vi viser til deres oppfølging av VVS Anlegg sin konkurs, Yngvar Lepperød og Poseidon VVS AS. I artikkel fra 4.3.09 er det mange fakta feil. Vi håper med dette å kunne avklare noen av de forholdene. Videre synes jeg det er underlig at journalisten avslutter artikkelen med mange spørsmål, uten noen form for dokumentasjon. Det vil jo åpenbart føre til spekulasjoner.

Dette er fakta om Poseidon VVS AS. VVS Anlegg gikk mot en styrt avvikling våren 08, hvor det ble skissert at VVS Anlegg skulle gjøre ferdig prosjektene som var i gang. Deretter skulle VVS Anlegg bli avviklet. Dette var også alle kreditorer informert om og de fleste var enige om en akkord løsning. Samtidig fikk VVS Anlegg stadige forespørsler om nye oppdrag. Ut fra en av disse forespørslene ble Poseidon VVS AS dannet i mai 08, for å kunne drive videre med disse oppdragene. Dette skulle skje uten at VVS Anlegg skulle bli berørt. Selskapet ble registrert i St. Olavs gate av enkelhetens grunner, men er nå flyttet til Brobekkveien 80. Geir Henning Martinsen, Torill Skau og Per Slinde var eiere og med i styret. Yngvar Lepperød var også med som styremedlem, men valgte å trekke seg fra styret til Poseidon AS i august. Senere har også per Slinde solgt seg ut. Torill Skau og Geir Henning Martinsen eier nå 50% hver av Poseidon VVS.

Det står tydelig i Brønnøysund registrene at det er Torill Skau som er daglig leder og vi er stolte av å ha en kvinnelig daglig leder. Det er ikke mange av dem i rørbransjen. Vi i Poseidon VVS synes også det er flott at personer får muligheten til å utvikle seg og at vi kan bidra med nye tanker og erfaringer inn i rørbransjen. Yngvar Lepperød er ansatt i Poseidon AS uten ledelsesoppgaver utover prosjektledelse. Han er en ressurs for selskapet med sin faglige kompetanse og bransjekunnskap.

Poseidon VVS søkte sentral godkjenning i august 08.

Å etablere et aksjeselskap koster kroner 100.000. Aksjekapitalen for Poseidon VVS ble betalt inn av Torill Skau, Geir Henning Martinsen og Per Slinde. Dette ble gjort med private midler. Å mene at Yngvar Lepperød brukte kreditorenes penger fra VVS Anlegg er vel ganske injurierende?

Poseidon VVS er også klar over at Yngvar Lepperød har registrert et enkeltmanns foretak i Brønnøysund. Dette er gjort i åpenhet med ledelsen i Poseidon VVS og har ingenting med Poseidon VVS å gjøre.

Poseidon VVS er et seriøst rørleggerfirma som ønsker å bidra positivt i dagens marked. Vi ønsker å fremstå som hyggelige, pålitelige og effektive, samtidig som vi skal levere god kvalitet. Vi har i dag 11 ansatte, som tar for seg enkle service oppdrag og prosjekter.

Ønsker du mer informasjon om Poseidon VVS As er det bare å ta kontakt med oss.

Vennlig hilsen
Poseidon VVS AS
Geir Henning Martinsen
Styreleder