Vårt morsselskap Östberg Group AB i Sverige som er hel eiet av Hans Östberg, er kjent for sitt brede spekter av kvalitetsvifter, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi i Beam Östberg utvidder nå på det norske markedet vårt produktspekter med det vi er overbevist om at er kvalitetsvifter, sier Maria Valle, adm- og markedskoordinator hos Õstberg Norge AS.

Allerede i begynnelsen av 1970 årene jobbet Hans Östberg i ventilasjonsbransjen og innså sammen med et par kollegaer at det var behov for en ny type kanalvifter på markedet. Resultatet ble en revolusjonerende ide, den nye oppfinnelsen var verdens første sirkulerende kanalvifte med radialviftehjul, ytre- rotormotor og rett gjennomstrømning.

Den viste seg å være effektiv, lett å installere og at den krevde liten plass.

Et par år senere kom hans neste nye oppfinnelse, den rektangulære kanalviften med radialviftehjul og rett gjennomstrømning.

Etter dette har Hans Östberg og Östberg Group AB fortsatt å utvikle nye typer med kanalvifter av høy kvalitet og med gunstige priser.

Östbergs utvalg av vifter omhandler bl.a. kanalvifter, rektangulære vifter, radialvifter, veggvifter, lavprofil kanalvifter, eksplosjonsbeskyttede vifter, takvifter og takhatter. Og leveransene består av vifter som kan monteres både utendørs og i fuktige rom.