- Vi er meget godt fornøyd med påmeldingen. Til sammen blir vi 40 personer og flere har vi faktisk ikke plass til, sier Arne Hill- Jensen i Fremo AS til vvs-forum.no.

Fremo AS pleier å avvikle lignende seminarer når man finner fornuftige temaer og interessante foredragsholdere. Det er nå to år siden sist at selskapet, som holder til i Stavern og som ble etablert så tidlig som i 1916, hadde et lignende opplegg.

- Hensikten er å skape større forståelse og et bredere kunnskapsnivå. Vi mener vi har truffet godt, sier Arne Hill-Jensen.

Fra programmet kan vi blant annet nevne at følgende temaer skal drøftes: Biorelaterte fyringsoljer, dagens energikrav, energibesparende pumpedrift, olje og gassfyring i et europeisk perspektiv, fremtidens varmtvannsberedere, brennernes plass i fremtidens energisystemer, gulvvarmesystemer og akkumulatortanker i varmepumpesystemer.

Knut Olav Knutsen, VVS foreningen, Erland Dilling, Uponor og Ørjan Svendsen, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap er blant foredragsholderne på det to dager lange seminaret i Stavern.