”Rørarena Bergen” er et helt nytt arrangement og håpet er at det skal bli en møteplass for rørbransjen i Bergen. Det blir både fagutstilling og et omfattende seminar- og kursprogram. ”Rørarena” vil bli avviklet på Quality Hotel Edvard Grieg. Datoen som er satt av er 8.-9.september.

Når det gjelder fagmessen ”Ren Luft – bedre innemiljø” så avvikles også dette arrangementet for første gang i Bergen. Tidspunktet er 3.-4- november og Scandic Bergen City Hotel er valgt som arrangementssted.

Arrangør av denne fagmessen er NORSK VVS Energi- og Miljøtekniske Forening og Ventilasjons og blikkenslagerbedriftenes Landforbund. Arrangørene håper på 250 deltakere og ca. 45 utstillere.

- Vi har fått en rekke interessante foredragsholdere til ”Rørarena 2011”, opplyser Anita Topdal i arrangementskomiteen i Bergen.

Det er nå sendt ut informasjonsbrev til potensielle utstillere til ”Rørarena Bergen 2011”, så det er litt for tidlig å si noe om responsen, men flere ledende aktører som Uponor er allerede påmeldt. Det jobbes også med å skaffe sponsorer til dette arrangementet i september.