- Vi ser tydelig at det som driver best trafikk er synlighet i søkermotorer og lenking via redaksjonelle nyhetssaker. Dette bekrefter at vi er på rett vei når vi prioriterer PR-biten så sterkt som vi gjør. Vi er altså godt fornøyd, sier informasjonssjef i NRL, Tiril Ilebekk Hansen til vvs-forum.no.

Nye oppgaver
NRLs talspersoner når det gjelder skikkeligrørlegger-kampanjen, Ben Schreiner, Carsten S. Engh og Hilde Jensen er i full sving og til stor nytte. Alle tre er tildelt nye oppgaver for høsten. Det er også produsert noen korte filmer som viser hvordan man skal gå frem når man skal pusse opp våtrom.

- Vi jobber nå også med problematikken rundt kvalitetssikring av anbudstjenester på nett, som det stadig blir flere av.

NRLs nystartede blogg www.rørleggerbloggen.no er imidlertid så ny at man ennå ikke har relevant statistikk å vise til, men NRL håper og tror at denne også vil være en nyttig kanal med bransjen, pressen og interesserte forbrukere.

Blogg i utvikling
- Bloggen er stadig under utbygging og oppdateres jevnlig. Sist, men ikke minst har vi satset sterkt på internkommunikasjon dette halvåret, påpeker Ilebekk Hansen.

NRLs Facebookside lever i beste velgående og her oppdaterer man nesten daglig med siste nytt, presseklipp og andre kommentarer samt innspill. Håpet er at enda flere vil legge oss til og bruke siden aktivt.

- Det utarbeides også et elektronisk nyhetsbrev månedlig, hvor vi sender ut siste nyt fra prosjektet til interesserte i bransjen. Per i dag mottar ca. 1 000 personer nyhetsbrevet.

Ny brosjyre
I følge informasjonssjef Tiril Ilebekk Hansen, så er det ingen tvil om at begrepene ”Skikkelig Rørlegger” og ”Skikkelige Produkter” har feset seg i bransjen og tilbakemeldingene på både annonsekampanjer og redaksjonelle innspill er meget gode.

- Vi har også laget en brosjyre med tittelen ”78 000 vannskader i norske hjem – ikke bli en del av statistikken”.

Denne er ment for utdeling til rørlegger og over 10 000 brosjyrer er allerede distribuert, sier Ilebekk Hansen som gleder seg til å ta fatt på det videre arbeidet til høsten.