”Designers Saturday” har rekordmange utstillere, hele 181 stykker. Utstillingen foregår på 37(!) forskjellige adresser i Oslo og innleide busser vil trafikkere alle som ønsker det gratis mellom de 17 forskjellige stoppestedene som er valgt. På hvert stoppested står en egen guide som hjelper folk, slik at de kommer til rett plass.

Det er bransjetreff lørdag, mens det er åpent for publikum søndag. Lørdag kveld er det festmiddag, der 1 000 bransjetilhørige treffes.

Dornbracht-podukter
Dornbracht er blant VVS-produsentene som man kan treffe under ”Designers Saturday”. Når det gjelder bad vil Dornbracht vise frem den nye serien Deque. Serien blir lansert i markedet i slutten av september. I tillegg har man MEM, Lulu og Supernova.

- Vi kommer til å vise våre produkter for kjøkken. De heter Lot, Maro, Elio og Tara Ultra. Sistnevnte er med Hot and Colddispenser, som gir både 93 graders vann og også kaldt vann, opplyser markedsdirektør, Tor Tegander til www.vvs-forum.no. Dornbracht jobber mye mot arkitekter og er rimelige sikre på at ”Designers Saturday” blir et perfekt forum å vise frem sine produkter.

- Vi vil vise noe som er annerledes og dermed vil få et større fokus. Vår forventing er å øke kjennskapen til oss blant annet mot arkitekter og interiørarkitekter samt at vi ønsker å vise frem våre produkter til sluttbrukerne som kommer innom søndag, sier Tegander.

Det er første gang Dornbracht deltar under ”Designers Saturday”. Dornbracht er å finne i Uno Forms showrom på Skøyen i Oslo.

Innovativ baderomsbelysning
SM Lys, som leverer spennende og innovativ belysning både til private og offentlige bygg, satser også på å vise bransjen og forbrukeren mye spennende innen lys og armaturer. SM Lys er å treffe på Skøyen DesignCenter i Drammensveien. Her har selskapet pusset opp showrommet, så det vil fremstå i ny profil. SM Lys satser på å holde en tverrfaglig profil, så det er ikke noen lampebutikk det er snakk om! Sjekk www.skoyendesigncenter.no

- Vi har mange spenstige produkter å tilby markedet når det gjelder baderomsbelysning og all annen belysning. Blant annet vil vi vise en del teknisk ”spot” både innen LED og andre lyskilder samt noe design/dekorativ armaturer. Vi håper å nå ut til et bredt publikum under helgens arrangement, sier Sven Fossum i SM Lys til www.vvs-forum.no

Sjekk www.designersaturday.no  for fullstendig utstillerliste og andre detaljer. 



SM Lys har dekorativ og innovativ baderomsbelysning fra blant annet Baulmann.